dimarts, 11 de juny del 2013

I A LA NIT? QUÈ

Bon dia famílies, hem passat la nit, molt bé,  ens va costar una mica adorminr-nos, ( el circ ens ha esverat, tiro liro liro). Però estàvem tan cansats que vàrem acabar caient i dormint tota la nit com socs. Ahir, vàrem fer un sopar de gala amb pallassos i mags, fins i tot els mestres van fer màgia convertint l'aigua en aigua de colors. Després del sopar, sessió de circ molt divertida. A continuació pijames, sacs roba per aquí roba per allà nens amunt nens avall i... BONA NIT!!!.  I de bon matí doncs ens hem llevat amb moltes lleganyes als ulls, ens hem rentat la cara per treuren's la son de les orelles ( valdria més que ens haguéssim rentat les orelles per treuren's la son de la cara), a esmorzar i... cap a entrenar-nos per ser artistes de circ altre vegada. Va no us enyoreu tant que ja falta poc perquè tornem.










5 comentaris:

  1. Ens teniu a tots els papes ben enganxats, ens connectem uns quants cops al dia. Molt bona idea la de mantenir-nos informats gairebé a temps real.
    Gràcies, sort i a continuar fent el pallasso

    Marc i Olga

    ResponElimina
  2. Ohhhh!!!! què guapos i què bé s'ho passen!!!!
    Moltes gràcies pel blog!!!!
    Petonets a tots els nens i que acabeu de disfrutar!!!!
    Lídia

    ResponElimina
  3. Que bé que s´ho passen, quantes coses tindran per explicar-nos, efectivament a casa ens connectem diverses vegades al dia per veure les evolucions, això enganxa

    ResponElimina
  4. Eiiiii. Molt divertits! Veiem que porteu la roba llarga. Que no us fa bo? Va, que ja tenim ganes de veure'us. Muacs
    Duran-Planas

    ResponElimina
  5. Va que ja tenim ganes de veure'us i que ens expliqueu com a anat l'aventura al circ.

    Ens ha agradat molt poder-vos seguir pel blog!!!!!

    Fins aviat!!!!!

    Isern - Batlle

    ResponElimina