dijous, 10 d’abril del 2014

OFICIS - BANQUERS/ES



·         La Conxita i la Jesica, mares de l’Aleix i la Júlia Xifré de P3 i la Mireia, la Irene i l’Olga, mares de la Carla, la Irene i la Bet Comas de P4 treballen a La Caixa.
Hem anat a fer-los-hi una visita i ens han ensenyat una de les seves oficines.
A la Caixa també hi treballen en Gerard, pare de la Júlia Xifré i l’Arnau, pare de la Irene però tenien feina i no han pogut venir a veure’ns.
La seva feina és guardar els diners de la gent que vulgui en una caixa molt gran i molt segura. Quan hi portem diners, després de comptar-los (tenen una màquina que compta els bitllets), apunten en una llibreta quants n’hi ha i ens donen una targeta. Quan necessitem els diners, podem anar a buscar-los a dins de l’oficina o al caixer automàtic amb la targeta.
També ens han dit que si volem comprar alguna cosa que val molts diners com una casa o un cotxe i no tenim prous euros, a la Caixa ens en poden deixar, amb la condició d’anar-los tornant de mica en mica.
Han explicat que és molt important estalviar diners per quan els haguem de necessitar i que els nens i nenes podem començar a fer-ho en una guardiola.
Hi ha moltes taules i cadires per poder atendre als clients, ordinadors i altres màquines.
Després de veure tota l’oficina fins i tot la caixa de seguretat, ens han fet una demostració de com es treuen els diners al caixer automàtic i també com se n’hi poden posar perquè ens els guardin.
Apa!  Tots a estalviar !!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada