dimecres, 2 d’abril del 2014

OFICIS - FLORISTERIA ESPIGA VERDA



·         Els pares de l’Arnau de P5 tenen una botiga de flors i plantes que es diu l’Espiga Verda.
Els hem anat a veure i ens han ensenyat  tot el que venen: flors de totes les classes i colors, plantes d’interior per decorar la casa i d’exterior que han d’estar a fora el balcó, terrat o jardí. Ens han deixat olorar plantes aromàtiques com la menta, l’espígol i el romaní.
Molta gent compra rams de flors o plantes boniques per regalar quan és un sant,  un aniversari o qualsevol celebració i els pares de l’Arnau els decoren amb papers bonics i llaçades.
Les plantes necessiten aigua, llum i terra abonada per poder créixer i estar ben boniques. A algunes els agrada molt el sol i a altres més l’ombra.
Ells guarden les flors que ja estan tallades en una nevera molt gran perquè si estan fresquetes duren més temps, si no, es van assecant i es tornen lletges. També venen flors i plantes artificials, de roba, que semblen de debò i que no s’han de regar.
També tenen un “viver” a la sortida de Ripoll on hi venen a més de les plantes que tenen a la botiga, arbres, sacs de terra, diferents materials per fer jardins, torratxes de moltes mides, regadores, .....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada